CCH
CCH
Melodie & The Otters
Melodie & The Otters
Simulacrum
Simulacrum
Simulacrum
Myon
Artistit

CCH

CCH:n musiikissa kuuluu kaikuja melodisen suomirockin ja 80-90's  punkin kulta-ajoilta. Tarttuvat biisit kulminoituvat yhteislaulullisiin kertosäkeisiin ja vauhdikas soitto sisältää aika ajoin ennakkoluuluttomiakin musiikillisia irtiottoja.

Bändi on kartuttanut kokemusta Suomen lisäksi myös ulkomailla jo useaan otteeseen ja live-esiintyminen on hioutunut ryhdikkääseen kuosiin maailman turuilla ja toreilla.

www.cchband.com

Tilaa CCH esiintymään: ville@starboardagency.net

 

Melodie & The Otters

Melodie & The OttersAlkuvuonna 2012 perustettu M&O koostuu kolmesta muusikosta, joilla on takana useiden vuosien historia eri bändeissä ja projekteissa. Akustisesti esiintyvän trion ohjelmisto on rakennettu modernisti, kuitenkaan unohtamatta menneitä vuosikymmeniä ja kansan rakastamia hittejä. Tämä vahvalla soitannallisella osaamisella varustettu ja katseet kääntävä viihdepaketti onkin omiaan piristämään tapahtumaa kuin tapahtumaa ja testaamaan läsnäolevien laulukykyjä!

Tilaa Melodie & The Otters esiintymään: tommi@starboardagency.net

Simulacrum

SimulacrumKotimaisen progressiivisen metallin timanttiliigan ovia kolkutteleva erittäin taidokas joukko nuoria muusikoita. Dream Theaterin ja Symphony X:n jalanjäljissä kulkeva yhtye onnistuu tekemään musiikistaan omannäköistään lisäämällä soppaan vivahteita aina jazzista hard core metalliin. Äärimmäisen teknisen osaamisen joukosta paljastuvat kuitenkin hyvin sävelletyt ja harkiten tuotetut biisit.

Tilaa Simulacrum esiintymään: ville@starboardagency.net

 

Storyhook

Duo Storyhook esittää raikkaita sovituksia tunnetuista pop/rock/jazz- kappaleista populaarimusiikin historian eri vuosikymmeniltä. Taitava duo on erinomainen valinta tunnelmalliseen ympäristöön, jossa muusikkomme mukautuvat vallitsevaan ilmapiiriin ja luovat unohtumattoman musiikillisen ilmeen tapahtumallesi.

 

Duo Storyhook:

Taru Lainela: Laulu, koskettimet

Tommi Hakala: Laulu, kitara, koskettimet

 

Tilaa Storyhook esiintymään: tommi@starboardagency.net

 

TaruLa

TaruLa on Turkulainen artisti, jolla on pitkä ja monipuolinen kokemus musiikin alalta. TaruLa edustaa suomenkielistä, klassista ja osin jazz-vivahteista popmusiikkia, jonka helmenä hohtavat erityisesti vahvasti tulkitut slovarit.

TaruLa keikkailee sekä bändin kanssa että soolona, pianolla/koskettimilla itseään säestäen.

 

Facebook: www.facebook.com/tarulaa.laulattaa


Blogi: http://tarula-1.blogspot.fi/

 

Tilaa TaruLa esiintymään: tommi@starboardagency.net

 

Myon

MyonOululainen Myon lataa tiskiin vaikuttavan kattauksen melodista heavy rockia progressiivisella otteella. Kunnianhimoinen yhtye on ehtinyt julkaista urallaan jo useamman kansainvälisesti julkaistun pitkäsoiton ja solminut levytyssopimuksen mm. legendaarinen Brittiläisen levy-yhtiö Escape musicin kanssa. Vakuuttavasti esiintyvällä bändillä on ollut tähän mennessä enemmän kysyntää maailmalla kuin kotimaassaan, mutta nyt miehet haluavat valloittaa myös kotimaiset heavyrockin ystävät mahtipontisella musiikillaan.

www.myonmusic.com

Tilaa Myon esiintymään: tommi@starboardagency.net

Info

Starboard Agency on vuonna 2012 perustettu musiikkialan indie yhtiö.

Välitämme artisteja tapahtumiin ja teemme musiikkituotantoa tilauksesta käyttöön. Artistikatalogistamme löytyy ohjelmaa monenlaiseen tilaisuuteen ja voimme myös mahdollisuuksien mukaan räätälöidä juuri sinun tilaisuutesi sopivan kokoonpanon.

Musiikkituotantopuolella teemme sävellys-, sovitus- ja tuotantotyötä eri musiikinalan toimijoille ikään tai tasoon katsomatta.

Ole rohkeasti yhteydessä jos koet että voimme palvella sinun musiikillisia tarpeitasi!

erej.fi